+32 (0)494 52 21 77

Immassur

Search More

Te Koop-Woning-Merksem-TK234 €449,000

Multifunctionele woning met 3 slpk, terras en tuin

Multifunctionele woning te koop in een rustige centrale woonbuurt. De woning is momenteel ingedeeld als handelshuis maar de woning geeft mogelijkheden tot een tweewoonst, zorgwoning, handelsruimte ..kortom een multifunctionele woning, zeker een bezoek waard!
Op het gelijkvloers is de woning momenteel ingedeeld als handelsruimte. De gelijkvloerse ruimte heeft een aparte inkom en bestaat uit: een ruime kamer vooraan (opp ca 32m²), er is een half ingerichte keuken, apart toilet en er zijn 3 kamers.
Momenteel wordt de ruimte gebruikt als handelsruimte maar het is perfect mogelijk de ruimte in te delen als gv appartement.
Via de gelijkvloerse ruimte heeft u toegang tot de grote zonnige tuin.
Er is een aparte ingang tot de woonst boven de handelsruimte. Op de eerste verdieping is een ruime zonnige woonkamer opp ca 23m², een ingerichte keuken met schuiframen die zorgen voor een optimaal lichtinval en toegang geven tot het zonnig en ruim terras.
Verder is er een ingerichte badkamer met ligbad en toilet. Op de 2e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers opp ca 23m², 16m². Via 1 slaapkamer heeft u toegang tot de ruime zolderkamer. Momenteel is deze ingericht als ruimte slaapkamer opp ca 27m².
Lichtrijk en ruime woning, afgewerkt met kwalitatieve materialen, zeker een bezoek waard!
De woning biedt enorm veel mogelijkheden.

Bijkomende informatie
epc 300kWh/m²
cv op mazout
elek conform
multifunctionele ruimte met verschillende mogelijkheden: momenteel is de ruimte ingericht als handel maar de mogelijkheid biedt zich tot een tweewoonst, zorgwoning, gv handelsruimte met woonst,…(mits overleg met dienst omgevingsvergunning)
rustige woonbuurt en toch centraal gelegen, in de nabijheid van invalswegen, winkels,